Despre noi

Bun venit pe platforma radiopenet.ro!

Platforma radiopenet.ro a apărut în 2024 ca un răspuns ferm pentru disconfortul creat de celelalte site-uri de profil. Vrem să-ți demonstrăm că se poate să avem și noi lucruri frumoase și un internet curat, fără să profităm de alții reclame :)
Indiferent de costurile generate de acest proiect, noi nu-ți vom afișa niciodată reclame. Îți promitem o interfață prietenoasă, ușor de folosit. Stațiile radio de pe platforma radiopenet.ro sunt organizate după popularitatea acestora (numărul total de ascultări pe care le primesc pe platforma noastră) și după genul de muzică difuzat. Pe pagina principală găsești cele mai ascultate posturi, iar aici găsești lista cu genurile de muzică. Cool, nu ?

Suntem convinși că vei găsi cel puțin un post de radio care rezonează cu tine, indiferent că ești pasionat de rock clasic, ritmuri de hip-hop, acorduri relaxante de jazz, sau pur și simplu vrei să afli de pe ce parte vin dușmanii (ascultând manele). Ți-am pregătit zeci de posturi de radio ce emit atât în FM, cât și online. Chiar ai de unde alege. Iar dacă nu-ți găsești postul de radio preferat, te rugăm să ne lași un mesaj pe pagina de contact. Îl vom adăuga în cel mai scurt timp!

Dacă deții sau administrezi un post de radio, te invităm să-l adaugi și pe platforma noastră. Cu ajutorul nostru, vei putea împărți pasiunea pentru muzică și conținutul unic al postului tău de radio cu o audiență cât mai mare. Ne dorim ca platforma noastră să devină destinația #1 pentru oamenii care caută muzică și programe de calitate la radio.


PSpspsps
Acest proiect este la început de drum și are nevoie de susținerea publicului pentru a ajunge platforma #1 de radio-uri online. Singurul mod prin care ne poți susține este să dai pe goarnă link-ul radio-ului pe care îl asculți la cât mai mulți prieteni, sau să postezi despre noi pe social media/blog.

Thank u
🥹